Pultti

BH TK2 Stormvindens Fidibus 

22.03.1995 - 13.7.2006

FIN23045/95  HD: C/C  polvet: OK


Pultin kanssa harrasti monenlaista. Pultti omasi erittäin sosiaalisen ja avoimen luonteen sekä on erittäin miellyttämishaluinen. Isänsä peruja, joka on Suomen 1. tottelevaisuusvalio, Kolmenässän Dark Jazzman. Pultti on kisannut agilityssä mini 2 luokassa. Lopetimme uusien luokkien tullessa voimaan, koska hyppykorkeudet muuttuivat ratkaisevasti suhteessa koiran kokoon, hypyt 45cm ja Pultin säkä 39cm. Pultti oli jo sen verran iäkäs, että en raaskinut poikaa hypyttää niin korkealta.
Hauskaa oli silti harjoitusmielessä käydä kentällä harjoituksissa hyppimässä matalampia esteitä.
Pultti on läpäissyt luonnetestin Vantaalla 10.10.1999 saaden 182 pistettä. Tuomareina toimivat Bengt Söderholm ja Marja-Liisa Ahola.
Pultti suoritti ensimmäisenä staffina hyväksytysti käyttäytymiskokeen ja sai näin ollen nimensä eteen BH-koulutustunnuksen. Käyttäytymiskokeessa Pultin kanssa oli 8 muuta koiraa, 3 seurakoiraa ja 6 palveluskoiraa. Vain 3 koiraa suoritti käyttäytymiskokeen tottelevaisuusosuuden hyväksytysti läpi ja pääsi osallistumaan kaupunkiosuudelle. Nämä kolme koiraa suorittivat myöskin tämän osion ja saivat kaikki BH-tunnuksen.

"Tiesinhän minä;

tälle tulisi lopulta lähtö.

Mutta eilen en tiennyt,

että lähtö olisi tänään".       NARIHIRA


Kiitos rakkaalle Pultti-pojalle näistä muistorikkaista vuosista, joita minulle annoit. Olit juuri sellainen kuin toivoin - staffi isolla S:llä. Aina valmis uusiin seikkailuihin intoa täynnä - kunhan se oli yhteistä tekemistä. Onneni oli saada omitaa juuri Sinut.

Rakasta Pulttia kaivaten

Tarja sekä Helmi, Raakel, Heikki ja Alli